sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Un mare Fssss de Revelion, marca ProTv

Pentru cei care nu stiu, norocul m-a tintuit si anul asta la pat, ajutat de o gripa "ca la carte" , astfel incat mi-am petrecut trecerea intre ani in pat cu prietenul meu Augmentin si cu ochii in televizor.
Recunosc, spre marea mea rusine, ca am rezistat la 15 minute de "Star Maraton de Revelion" difuzat pe postul Prost Tv. Am intuit ca e ceva putred la mijloc din momentul in care s-au facut prezentarile : Gina Pistol, Simona Senzual, Liviu Varciu si "Domnul" Bartos, Jean de la Craiova etc. Cu alte cuvinte, crema trogloditilor din tara asta. Daca puneai o bomba in studio, crestea coeficientul de inteligenta al tarii cu cel putin 50%. Si ca sa fie tacamul complet,au urmat trupele. Dupa cum spuneam, am rezistat doar 15 minute, asa ca am avut onoarea sa vizionez .....tdddddm! Simplu, Hi-Q si Asia. Pe buneeeee?????? Nici macar nepoata mea de 11 ani nu mai asculta Asia ci a trecut la Hannah Montana, cat despre Hi-Q, nici nu stiam ca mai exista.
Nu pot sti ce a urmat, pentru ca nu am mai avut curajul sa mut inapoi , dar sunt aproape sigura ca seara a culminat cu Guta si Salam, si eventual putin Andre, daca tot au resuscitat toti ratatii din industria muzicala.
Per total, 15 minute din viata mea pe care nu am sa le recuperez, si un alt rateu marca ProTV . Vorba lui Macaulay Culkin din Home Alone: "Merry Christmas, you filthy animal. AND A HAPPY NEW YEAR!"

2 comentarii:

  1. Da, faza cu Macaulay o fost cea mai tare iti lipsea un Tommy Gun :) .. Apropo nu ai pierdut nimik pe Pro TV (trust me).

    RăspundețiȘtergere
  2. ma, brav erou ce esti tu.. cum dreq ai avut curaju' sa dai drumu' la tv, poti spune ca e o surpriza?.. eu nu prea cred..
    in schimb, eu nici nu i-am dat drumu.. mi-am facut colectie de filme pe calc, si m-am holbat.. cum ziceai si tu, la ce cumul de iq au aia, nu ai de ce sa te uiti..

    RăspundețiȘtergere