luni, 4 ianuarie 2010

Self consciousness of the common blogger- un tratat asupra prostiei in online

          Povestea e simpla : X scrie un articol pe blog. Y si Z comenteaza. Pur intamplator, au o parere deosebita de cea a blogger-ului X. Pana aici nimic deosebit. Blog-ul, ca si modalitate de exprimare publica ofera mediul optim pentru controverse, majoritatea sanatoase. Problema apare in momentul in care blogger-ul respectiv considera ca un comentariu trebuie sa fie intotdeauna favorabil. Ca trebuie sa i se dea dreptate. Ca daca cineva a intrat sa citeasca , fie e de acord, fie nu comenteaza. Ce bine ca am iesit din comunism, nu?

        Ei bine, aseara am dat peste un astfel de bloggerita: Proaspat investita in randurile bloggerilor de mijloc ( cu mai mult decat cei 3 cititori pe care ii am eu), domnisoara a abordat o tema , zice ea, controversata: sexul oral. Post-ul in sine a fost o idee ok, comentariile in schimb, paine si circ:

http://diannethenewone.wordpress.com/2010/01/03/controversatul-sex-oral/#more-726

Si balciul nu se termina aici. Incoltita de admiratori, gagica se muta in dezbateri pe pagina de "descriere proprie", amenintand cu postarea unui text de protest a doua zi, fara drept de replica! Va dati seama??? Tragic.

http://diannethenewone.wordpress.com/about/.


Lovitura de gratie : astazi ...mult temutul post, in care domnisoara se impiedica , se suceste, se contrazice o data la 3 propozitii, ba ca nu scrie pentru a fi placuta, ba ca petrece timp sa scrie texte care sa placa , ba ca e verde, ba ca e rosie. Las-o jos ca macane!

Nelamurirea mea e urmatoarea: de ce toate gasculitele care isi fac blog , intai il fac, apoi posteaza, apoi sustin ca isi fac blog doar pentru linistea lor sufleteasca. NIMENI NU ISI FACE BLOG PENTRU EL. Si-l face sa fie citit, sa fie placut, sa fie accesat, sa adune cititori, sa exprime o opinie, sa invite la discutii, sa creeze controverse...dar nu ca sa nu fie citit.
       Chestia memorabila din discursul dansei a fost oricum: Mentionez ca imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu de pe acest blog, care este off-topic, lipsit de bun simt, care prin continutul sau imi aduce injurii si este scris de o persoana care viziteaza pentru prima data blogul sau nu este cititor fidel" Adica, stai ca nu inteleg. Daca intru prima oara pe blog-ul tau si imi dau seama ca, pe langa faptul ca nu te duce mintea mai departe de coltul strazii, folosesti dex-ul si cartea de romana ca sa nu te murdaresti pe genunchi, nu se pune? Ca nah...eu ma prind mai repede.







7 comentarii:

  1. In concluzie ai inteles, fix o mare P**a!!! Sunt de acord cu comentariile nefavorabile si opiniile diferite, DAR exprimati-le decent la mine pe blog si nu ma jigni, atata timp cat eu nu te jignesc. Si nu-mi veni cu critici ampulea si offtopic fara macar sa ma cunosti, ba mai mult, iti permiti sa ma faci in tot felul pe blogul meu. Cu ce drept? Prin simplul fapt ca ai o opinie diferita de a mea, nu inseamna ca esti superior si trebuie sa te comporti ca atare. Atat am avut de zis. De aici in colo....nu mai sunt curioasa.
    P.S. Limiteaza-te la borcanul tau cu nutella, e mai bine asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga, ai omis o chestie,de fapt 2...una e elementara: nu te-am facut eu, pur si simplu ai sarit o veriga pe scara evolutiei din maimuta, si in al doilea rand, te fac in tot felul pe blogul MEU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iulia,

    imi permit sa ii dau "prietenei tale" un sfat prietenesc: prost sa fii dar sa-ti revi.
    degeaba si-a schimbat culoarea parului daca a ramas intr-un singur neuron.
    este greu sa evoluezi de la maimutza la homo sapiens sapiens.
    ea fiind iubitoare de sex care este o arta, care este, nu a evoluat si prefera sa fie frustrata in pozitie deloc asemanatoare cu cea bibepda.
    traiasca caprele caci fara "mehaitul" lor noi barbatii nu am cunoaste arta gurii pe penis :D
    o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  4. concluzia:

    care este.
    deci folosim limbajul comun caprelor internetause si blogherite cu multi de "K" aruncati aiurea in cuvinte care nu mai au inteles decat daca ai maxim 2 neuroni (unul pentru fiecare emisfera).
    daca nu faci greseli gramaticale fraza nu mai are nici un sens pentru internetauti.

    deci...da...care este

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai mah...macar l-a facut privat. Damn, mi-ar fi facut placere sa ma delectez, totusi.

    RăspundețiȘtergere
  6. bun venit in lumea pitipoancelor devenite bloggerite peste noapte :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Bun venit in lumea barbatilor care, daca ar primi de Craciun doua "oua" , ar avea in total doua "oua" ;)

    RăspundețiȘtergere