sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Femeile si sportul

M-am apucat de sala. Asta e un lucru bun, atat pentru mine, cat si pentru cei din jur, pentru ca de multe ori vin atat de obosita de acolo, incat nu mai am chef sa enervez pe nimeni.
Nu am mentionat acest lucru pentru a ma lauda , ci pentru ca astazi am observat o chestie care m-a pus putin pe ganduri. De fiecare data cand merg la sala, ma intalnesc cu o gagica( alta decat cea pe care o taraiam dupa mine cu forta la sala, si care acum ma taraie cu forta ca m-am lenevit). Dragutica gagica, si la fata si la corp, se vede ca merge la sala de multa vreme, are programul ei etc. De obicei are o tinuta formata din niste colanti negri, material sintetic lucios, peste care poarta pantaloni scurti, iar in partea de sus un maieu ( da , am observat toate detaliile astea, credeti ca barbatii in timp ce trag de fiare nu se studiaza unii pe altii????). In seara asta si-a terminat programul cu 5 minute inainte de al meu. Cand am ajuns in vestiar, era deja echipata. Cu ce? Cu aceeasi colanti, peste care trasese o fusta mini, cu acelasi maieu ( da, am observat pentru ca era alb cu un chitarist pe el) si cu o geaca de piele peste.Dupa faptul ca a turnat jumatate de tub de spray pe ea, niste parfum si s-a machiat timp de 5 minute in oglinda din vestiar, am dedus ca iese in oras.
Dilema mea e: oricat de dusa la sala ai fi, oricat de bine ai arata si oricat de aranjata ai fi...cui ii mai arde sa ti-o traga cand puti a transpiratie amestecata cu parfum?

8 comentarii:

  1. la aia unde miroase a branza.. vb aia.. cand put-a branza, put-a libertate.. n-ai citit? acolo e club de sconcsi.. sau ma rog, scoancse.. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @julie na, ai vazut cine voia sa i-o traga pisicutei sprayate? de abia asteapta baietii sa i dea o limba..

    RăspundețiȘtergere
  3. anonim, incetisor ca daca vrei iti fac rost de nr de telefon :))

    RăspundețiȘtergere
  4. incet nu pot k imi sta norocul....deci la ce sala mergi?:P

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) va las copii.. asl pls incepe.. later..

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare cine ar putea sa i-o traga, decat tot unul de la sala, care pleaca la intalnire/club/ieseala in acelasi mod...? unul care a dat cu spray pe...cacat. Dar stai linistita, pe sub murdarie, pielea e curata :P

    RăspundețiȘtergere