sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Biker- Boyz


Daca nu cunoasteti inca pe cineva care are un motor, inseamna ca locuiti undeva in the middle of nowhere. Pentru ca fiecare cunoaste pe cineva care cunoaste pe cineva care are o prietena care are un prieten care are un motor. Vechi, nou, de viteza, enduro, chopper( nu am sa jignesc modelele din aceasta categorie mentionand si scooter-ul, desi majoritatea posesorilor de scooter cu motor de drujba se considera 'bikeri').
Personal imi plac motoarele. Am prea putine "calatorii" pe asa ceva ca sa spun ca sunt dependenta de ele, si am fost doar pasager pana acum, dar e o senzatie unica. Some might say even close to an orgasm. Imi place viteza, ador vibratiile motorului cu riscul de a starni aluzii, si imi place usurinta cu care aluneca pe autostrazi, devenind uneori doar o dara de culoare.Dar sunt si constienta de cat de periculoase pot fi: fara echipament adecvat, fara experienta si , mai ales, fara reflexe , un motor e un risc prea mare. De aceea deocamdata am incredere deplina intr-un singur biker.
Lasand la o parte detaliile legate de siguranta,barbatii care poseda motoare sunt un studiu de caz aparte. De la grija cu care mesteresc la fiecare piesa care se strica, atentia cu care slefuiesc zgarieturile, maiestria cu care isi picteaza bolidul, si felul in care arata pe el, fac posesorii de motoare, indiferent de atitudinea lor, irezistibili.
Ca si in cazul posesorilor de masini, posesorii de motor atrag diferite categorii de femei. Desi unice in felul lor, acestea se pot imparti cu usurinta in 3 categorii:

1. Pasionata de motoare: Stie tot despre motorul lui, de la capacitatea motorului pana la modelul de vopsea si lac anti-zgarieturi folosit. Stie cand i-a schimbat ultima oara uleiul, ce cheie a folosit, ce fel de toba se potriveste pe modelul respectiv si , mai ales, cati cai putere are. Il insoteste la toate intalnirile de motociclisti si in toate plimbarile( ma refer la motor, nu la posesor).Despre posesor stie ca il cheama x si ca garajul in care isi tine motorul e pe strada y. Atat.

2. Pasionata de viteza : Il strange in brate cand accelereaza, nu pentru ca ii e frica ci pentru ca adora senzatia. Ii urla prin casca "mai tare! mai tare!", chiuie de bucurie cand peisajul incepe sa devina neclar si il asociaza pe "rider" cu senzatia pe care i-o provoaca. Adora depasirile periculoase sens-contrasens, daca se poate printre doua tiruri.La fel ca pasionata de motoare, nu stie mare lucru despre cel care o plimba.

3. Categoria "cand ma iei la o tura??" . O cunoasteti cu totii, asteapta serile de vara in care strazile sunt pline de prietenii ei. Se aranjeaza 2 ore, nu isi pune casca pentru ca ii strica freza si poarta hotpants sau fusta, ca asa a vazut ea in videoclipul lui Shaggy. Povesteste cu mandrie tuturor celor care au vazut-o pe motor, periculoasa calatorie cu motorul, cand , de fapt, ea a fost plimbata 3 strazi cu 20 km/h, pe motiv ca " nu poate merge ciufulita in club". Spre deosebire de primele 2 categorii, ea stie despre motociclist ca e cool. Si ca a avut suficienti bani sa isi cumpere un motor.Despre motor, in schimb, stie ca ar arata dragut vopsit roz cu fluturi verzi :).

In cazul in care va intrebati in ce categorie m-am inclus...well...am impartit femeile atrase de posesorii de motoare. I like men, and I like bikes. If they come in sets, well, that's just a bonus .;)

8 comentarii:

  1. auzi fata da cu limba romana ce ai ?

    RăspundețiȘtergere
  2. poate gasesti si tu 2 la pret de unu.. desi ma intreb de cine vei stie mai multe, de tip sau de motor.. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim: n-am nimic cu limba, cu tara in schimb...

    RăspundețiȘtergere
  4. daca nu ai nimic cu limba ,atunci nu o mai chinui !! traesti in romania vorbeste si scrie in limba ta , nu cred ca esti mai interesanta mestecand si chinuind limba romana

    RăspundețiȘtergere
  5. ai auzit de dreptul la libera exprimare? e poliglot ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari e super tare ideea si scrii chiar bine, tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere