luni, 8 august 2011

Posta Romana- UP YOURS!

        De o buna bucata de vreme laptele, sana, iaurtul si laptele batut de la Zuzu tin primele locuri in topul preferintelor mele. Si pentru ca (inca) nu sunt suficient de snoaba, sunt genul de om care participa la promotii, razuieste, trimite coduri etc. Si am avut bafta de a castiga o cana cum caut de ceva vreme incoace, cu lingurita de ceramica inclusa si cu suport de lingurita pe toarta ...ce mai, nebunie!
        Astazi primesc avizul in posta, si cum ajung acasa imi iau buletinul si hartiuta si tusti la posta sa imi ridic premiul. Ajung acasa, desfac cutiuta inscriptionata cu "Fragil", trec de cei 5 centimetri de bubblewrap si dau sa ridic cana. Care se face, la propriu, pulbere. Puzzle e putin spus, unele parti erau facute praf . O gramada de cioburi micute. Si stand eu asa, amarata , in fata la ceea ce ar fi putut fi cana mea preferata , ma gandeam : oare cat de inversunat trebuie sa fi fost cel care a facut-o zob, sa o sparga in halul ala prin bubblewrap , in ciuda faptului ca si pe pachet scria clar "Fragil". O fi jucat o miuta , o fi trantit-o sa vada daca sare...cert este ca a fost ultima oara cand am calcat in vreun sediu Posta Romana. Nu e de mirare ca statul roman lucreaza numai cu ei. Tara de rahat si servicii comuniste.

Un comentariu:

  1. Buna. Te contactez din partea organizatorului promotiei Zuzu. Multumim ca apreciezi produsele noastre si ca ai participat la promotie, sorry de felul in care ai primit premiul. Te rog sa ne suni la 021.206.41.31 ca sa iti putem trimite o cana noua. Si intreaga, hopefully :)

    RăspundețiȘtergere