vineri, 28 ianuarie 2011

7 lucruri care-mi plac

       Inainte de a-i multumi Monicai pentru faptul ca mi-a dat de lucru si dupa program :P , simt nevoia sa mentionez ca , la mine, preferintele pentru anumite lucruri variaza de la anotimp la anotimp, de la o stare la alta, ca pe mine m-a facut mama sucita si ma plictisesc repede. Asa ca aceasta este situatia preferintelor in sezonul toamna-iarna 2010-2011:

Snowboarding-ul , pe care abia l-am 'gustat' putin, dar cu ocazia caruia am pipait bine partia cu genunchii, partea dorsala, coatele etc. Daca o sa am placa mea, va trebui sa ma pun serios pe treaba, ca nu mai am scuza :)



Muzica - port mereu in geanta un Ipod incarcat cu melodiile care imi alimenteaza si imi schimba starile de spirit, care ma calmeaza dupa o zi grea la munca si ma trezesc dimineata in drum spre "plantatie".


Dulciurile- desi ma ambitionez anul acesta, din spirit de solidaritate si din necesitatea de a scapa de 15% din greutatea mea , sa o insotesc pe Monica in rezolutia ei de a nu mai manca dulciuri tot anul, trebuie sa marturisesc faptul ca cel mai greu imi e sa nu ma gandesc la friganele ( paine cu ou, lapte si muuuuult zahar). Asta pe langa ciocolata, caramel, dulceata si cereale cu miere....uff...



McDonald's - viciul persistent, de care incerc sa scap de ani intregi. Ma intorc mereu cu coada intre picioare la aripioarele picante, la cartofii prajiti si la Big Mac. Recunosc, n-am vointa, fir-ar sa fie!



Gadget-urile - am mentionat deja Ipod-ul, mai ramane de mentionat telefonul mobil si laptop-ul de care ma declar dependenta.

Vara ,soarele si marea - stiu ca sunt trei, dar ocupa aceeasi pozitie. Fiind nascuta in august , ma simt in largul meu in haine subtiri si in caldura . Cat mai multa caldura! Daca mai e si ceva apa prin jur in care sa ma pot balaci, ma declar fericita de-a dreptul.

MASH - serialul meu preferat, la care inca mai rad desi am vazut toate cele 11 sezoane de vreo 4 ori. L-as revedea la infinit, cu un mic crush in ceea ce-l priveste pe Alan Alda si cu o simpatie deosebita pentru sensibilul Radar O'Reilly.


Predau  leapsa Ralucai, lui Bogdan Gheorghita si Denisei, cu rugamintea de a-si impartasi preferintele cu noi. Cine stie, poate aflam de lucruri noi care merita incercate.

Ah da, uitasem, THANKS A LOT, MONA! :D

7 comentarii:

  1. Ah MASH... si la mine... ar fi fost nevoie de inca 3 pozitii, care erau serialele, masina si rimelul+creionul de ochi.

    Si... foarte bine argumentat MASH-ul. Subscriu... ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. tot aud de MASH-ul asta ca fu un super-serial. tin minte cum ai mei stateau seara si se uitau in timp ce eu ma plictiseam de nu mai puteam. poate acum l-as vedea cu alti ochi dar tind sa cred ca tot nu m-ar atrage :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Tudor, probabil ca depinde si de gust, dar are un farmec aparte. Replici inspirate si glume bune. Iti recomand sa incerci macar sa te uiti inainte sa il tai de tot de pe lista :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Gata, am completat :)) Subscriu la MASH! Şi la Alan Alda!

    RăspundețiȘtergere
  5. Of course you do...cine are gusturi are :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Atat de mult mi-ar placea sa am timp sa ma uit la MASH de la cap la coada. :( Dar n-am... cred totusi ca o sa mi-l iau si o sa ma uit la el cand oi avea putin timp.

    RăspundețiȘtergere