duminică, 3 octombrie 2010

Azi mi-a curs o lacrima...

       Am vazut in seara asta un reportaj care mi-a smuls o lacrima. De bucurie, oarecum.
       Ca sa vezi tragedie, palatele cu turnulete ale tiganilor,da da , alea delicate si elegante , cer o gramada de bani pentru a fi intretinute. Ca vorba aia, covorul de 4x4 metri cu Rapirea din Serai nu se curata singur, zugraveala pentru 15 camere costa o caruta de bani etc. Si ce sa vezi matale, alta tragedie, tiganii nu mai au bani sa le intretina. Si apare un tigan ( da, ma repet, sunt tigani nu Rromi, nu am gresit exprimarea, si etnia lor nu are nimic de a face in acest caz cu apelativul folosit) care sustine sus si tare ca a venit criza(pe bune?,unde unde???), si asta din cauza ca, citez : " S-a furat mult din tara asta, si nu mai e materiale". Pai futu-ti mortii matii, din ce ti-ai construit ma palatul ala? Nu din materiale furate de pe santiere? Nu din lemn din padurile noastre? Nu din banii facuti din fier vechi furat, sine de tren furate,masini furate si vandute etc..? Vrei sa spui ca nu mai ai DE UNDE fura ?
       Si ca sa fie tacamul complet, apare si o piranda , cu glasul sfasiat, si spune ca nu mai sunt bani , ca nu li se ofera locuri de munca . Hait, sa mori tu , fa. Cand AJOFM face cursuri peste cursuri de calificare , cand facultatile pun deoparte locuri bugetate pentru puradeii vostri plecati la sutit BMW-uri in Spania si cand sunteti minoritate privilegiata in acest stat, ciocu' mic!
Si, avand in vedere vorba americanilor , 'karma's a bitch', din cauza 'arhitecturii nonconformiste si a interioarelor din gresie'precum si din cauza faptului ca 'vanzatorii nu sunt de acord cu plata comisionului' agentii imobiliari nu se inghesuie sa le vanda palatele.
Asa ca , din partea mea , un sincer si calduros "Marsh inapoi la coviltir!"

4 comentarii:

  1. Mai discutam cand unul din copiii Dvs. se va intoarce de la scoala batut , sau Dvs. veti fi acostat/a "politicos" pe strada si somata sa inmanati de urgenta toti banii.

    RăspundețiȘtergere